dinsdag 3 februari 2015

Zondag kookdag

Veel tijd was er niet echt maar ja je moet toch steeds een receptje op tafel toveren en wat gaan we steeds eten??
Die vraag die steeds terug komt en soms zijn we het een beetje moe om te vervallen in oude receptjes.
Maar deze keer heb ik er eentje uit de oude doos gehaalt.
Dat was zo lang geleden dat ik het me gewoon niet eens meer herinner wanneer we het nog eens hebben gegeten.
Dus daar gaan we.
Met het dieet dat ik volg (gluten en lactose vrij en zonder iodium) niet altijd makkelijk om iets te vinden maar ahha! dit kan dus wel en is super makkelijk en heerlijk!
Je snijdt je paprika in twee kookt deze halfgaar.
Je snijdt wat worteltjes , champignonnetjes en uitjes heel fijn, een knoflookje voor de smaak en een restje van de paprika natuurlijk ook.
Laat dit even opkomen bij je en nu komt het ..... tofu.
Ah ja dat mag ik eten !
en je kookt je rijst .
Meng je groenten /tofu mix in je paprika-tjes en warm deze nog even op in de oven met wat parmzaan rasp erover.
Schik de rijst op je bord en leg er je paprika-tje naast. MMMmm ik heb voor ik de groenten erbij deed de paprika's afgekruid met ras el hanout en verse peper.
Iedereen heeft gesmuld... proberen maar.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten